• Aktualno leglo
 • Aktualno leglo
 • Aktualno leglo
 • Malene čupave loptice lako se uvuku u naša srca. Kada odlaze od nas u nove domove, svaki od njih odnosi i dio našeg srca. Novi „mama i tata“ moraju biti odgovorni i puni ljubavi za novog člana njihove obitelji.
  Općenito
  – bebe u našem domu ostaju do minimalno 13-og tjedna starosti. Do tada, bit će pregledane od strane veterinara, cijepljene, čipirane, preventivno čišćene od parazita, sa zdravstvenom potvrdom tijekom njihovog odlaska.
  – Kastracija je obavezna! Ukoliko se novi roditelji ne slažu sa ranom kastracijom, ona je obavezna do 10-og mjeseca starosti , do tada je mačić u našem vlasništvu i nemoguće je napraviti prijenos na novog vlasnika (uz naknadu, kastraciju obavljaju naši veterinari i to kod dečki sa 3 mjeseci i cura sa 4 mjeseca). U Ugovoru koji morate potpisati navedena je novčana kazna ukoliko se ne pridržavate kastracije.
  – Mačić u novi dom odlazi sa EU putovnicom, Ugovorom i FIFe rodovnikom* (dokumenti se daju nakon kastracije)
  – Uz dokumente prilažemo i kopije zdravstvenih nalaza roditelja (HCM gen test i UZV, HD, PKD UZV, FeLV, FIV, kontrolnu koprološku analizu).
  – Sa mačićem u novi dom ide i poklon paket te fotografije snimljene tokom prvih mjeseci, preporuke za hranu i njegu
  – Zbog iskustva, ne dajemo mačića u dom gdje će biti pušten vani bez nadzora i bez zaštite na prozoru/balkonu. Novi roditelji moraju osigurati mreže na prozorima/balkonima prije dolaska mačića.
  – Možete nas posjetiti ako ste stvarno zainteresirani za mačića no bez ljutnje, iako naše mačke vole goste , naša je uzgajivačnica u karanteni za vanjski svijet jer naše mačke ne izlaze van. One se mogu zaraziti prehladom i gastrointestinalnom groznicom koju nenamjerno možete donijeti na svojoj odjeći i cipelama. Ako ste prehlađeni, razumijet ćemo što ćete odgoditi posjet. Necijepljene mačiće ne dajemo u Vaše ruke, u prostoriji s Vama i nama bit će samo kastrirane mačke. Molimo Vas, budite toliko pošteni pa recite da želite samo posjet bez interesa za uzimanjem mačića od nas.
  – Ne odgovaramo na emailove i poruke: Koliko košta? Budite spremni na više pitanja od strane nas a isto tako uvijek smo spremni odgovoriti i na Vaša pitanja. Ili sami napišite iz srca zašto bi našem mačiću u Vašem domu bilo dobro. Slike doma i ostalih ljubimaca su poželjne.

  Naknada
  – Ne možete se cjenkati s nama, naknada za uzgoj i podizanje mačića je realna i opravdana te pokriva osnovne troškove koji se ne odnose (samo) na mačića – njih ne prodajemo, samo udomljavamo u najbolje domove.
  – Depozit za ljubimca kastrata se uplaćuje preko poklon bona u trgovini za kućne ljubimce i ne vraća se ukoliko odustanete. Iznimka je jedino bolest ili smrt mačića u našem domu ili naše odustajanje.
  – Ne dajemo na rate. Zadnja rata se uplaćuje kada mačić odlazi u novi dom.

  Odlazak u novi dom
  – Bit ćemo sretni da ostanemo u kontaktu. Za sve naše udomitelje mačiće uvijek smo bili i uvijek ćemo biti na raspolaganju 24 sata dnevno. Oni su možda sada Vaše bebe, ali svaki mačić je i u našem srcu. Bit ćemo presretni da nam se povremeno javite sa fotografijom i kojom rečenicom kako je naša beba.

!!! V A Ž N O !!!
Prije nego nas kontaktirate, pročitajte “Informacije vezane za mačića iz naše uzgajivačnice”. Također, dobri savjeti o pasmini i razlogu naknade nalaze se pod odjeljkom SAVJETI.

Hvala, Maine Coon Stars Team 🙂

SLOBODNI MAČIĆI

AVAILABLE KITTENS

Naše dugo očekivano leglo je stiglo!
Nakon pauze od više godinu dana, da se naše ženke odmore, na svijet su došli prekrasni mačići – 3 crna dečka i 1 curica kornjačevina.
Malci lijepo napreduju, od prve minute naučeni na ljudski glas i toplinu ruke te puno, puno poljubaca. Oni su nam sada najveća okupacija da izrastu u prekrasne primjerke svoje pasmine, maksimalno socijalizirani za život u stanu ili kući (naučeni na mjesta za grebanje, kvalitetnu hranu i higijenske navike).
U novi dom idu tek nakon 3 mjeseca starosti i to 2 x cijepljeni trovalentim cjepivom, čipirani, uvedeni u Lysacan, sa veterinarskom EU iskaznicom, Ugovorom i malim poklonom od nas da bi se lakše snašli u novom domu.
Naša uzgajivačnica djeluje od 2oo6. godine te uzgojne mace strogo selektiramo prvenstveno što se tiče zdravlja a kasnije radimo redovne sistematske preglede. Uz veterinarsku pomoć, koristimo alternativne metode za dizanje imuniteta, kao što su Emmett (dolazi nam predraga Petra koja je završila tečaj za Emmett terapeuta) i homeopatija (uzgajivačnica ima završeni tečaj za homeopatskog terapeuta). Nadalje, educiramo se i na druge načine, odlazimo na tečajeve u sklopu našeg društva.
Glavni cilj nam je imati zdrave mačiće, stabilnog karaktera te od novih vlasnika koji traže ljubimce, članove obitelji, tražimo da nam se predstave sa više od 2 rečenice. Vaše podatke zadržavamo samo za osobnu upotrebu! Ako ste zainteresirani za mačića ljubimca, morat ćemo se i osobno upoznati tako da na mailove bez predstavljanja o Vašem iskustvu sa macama i uvjetima koje možete pružiti mačiću – Ne odgovaram 🙁
Nakon što budu prvi puta cijepljeni, pozvani ste da ih uživo i vidite i upoznate. Rezervacije za mačiće su otvorene te slobodno pogledajte u albumima slike i ne čekajte puno, nego nas kontaktirajte 🙂

Name: Rhumba Rose

Born: 09.10.2019.
Gender:
Color: MCO f (crna kornjačevina)
Parents have test HCM N/N, UZV HCM N/N, PKD N/N, X – RAYS HD-A

Name: Ramos Fizz

Born: 09.10.2019.
Gender:
Color: MCO n (crna)
Parents have test HCM N/N, UZV HCM N/N, PKD N/N, X – RAYS HD-A

Name: Rocket Fuel

Born: 09.10.2019.
Gender:
Color: MCO n (crna)
Parents have test HCM N/N, UZV HCM N/N, PKD N/N, X – RAYS HD-A

Name: Rum Yum-Yum

Born: 09.10.2019.
Gender:
Color: MCO n (crna)
Parents have test HCM N/N, UZV HCM N/N, PKD N/N, X – RAYS HD-A

Javite nam se

Tajči dizajn d.o.o.