• Aktualno leglo
 • Aktualno leglo
 • Aktualno leglo
 • Malene čupave loptice lako se uvuku u naša srca. Kada odlaze od nas u nove domove, svaki od njih odnosi i dio našeg srca. Novi „mama i tata“ moraju biti odgovorni i puni ljubavi za novog člana njihove obitelji.
  Općenito
  – bebe u našem domu ostaju do minimalno 13-og tjedna starosti. Do tada, bit će pregledane od strane veterinara, cijepljene, čipirane, preventivno čišćene od parazita, sa zdravstvenom potvrdom tijekom njihovog odlaska.
  – Kastracija je obavezna! Ukoliko se novi roditelji ne slažu sa ranom kastracijom, ona je obavezna do 10-og mjeseca starosti , do tada je mačić u našem vlasništvu i nemoguće je napraviti prijenos na novog vlasnika (uz naknadu, kastraciju obavljaju naši veterinari i to kod dečki sa 3 mjeseci i cura sa 4 mjeseca). U Ugovoru koji morate potpisati navedena je novčana kazna ukoliko se ne pridržavate kastracije.
  – Mačić u novi dom odlazi sa EU putovnicom, Ugovorom i FIFe rodovnikom* (dokumenti se daju nakon kastracije)
  – Uz dokumente prilažemo i kopije zdravstvenih nalaza roditelja (HCM gen test i UZV, HD, PKD UZV, FeLV, FIV, kontrolnu koprološku analizu).
  – Sa mačićem u novi dom ide i poklon paket te fotografije snimljene tokom prvih mjeseci, preporuke za hranu i njegu
  – Zbog iskustva, ne dajemo mačića u dom gdje će biti pušten vani bez nadzora i bez zaštite na prozoru/balkonu. Novi roditelji moraju osigurati mreže na prozorima/balkonima prije dolaska mačića.
  – Možete nas posjetiti ako ste stvarno zainteresirani za mačića no bez ljutnje, iako naše mačke vole goste , naša je uzgajivačnica u karanteni za vanjski svijet jer naše mačke ne izlaze van. One se mogu zaraziti prehladom i gastrointestinalnom groznicom koju nenamjerno možete donijeti na svojoj odjeći i cipelama. Ako ste prehlađeni, razumijet ćemo što ćete odgoditi posjet. Necijepljene mačiće ne dajemo u Vaše ruke, u prostoriji s Vama i nama bit će samo kastrirane mačke. Molimo Vas, budite toliko pošteni pa recite da želite samo posjet bez interesa za uzimanjem mačića od nas.
  – Ne odgovaramo na emailove i poruke: Koliko košta? Budite spremni na više pitanja od strane nas a isto tako uvijek smo spremni odgovoriti i na Vaša pitanja. Ili sami napišite iz srca zašto bi našem mačiću u Vašem domu bilo dobro. Slike doma i ostalih ljubimaca su poželjne.

  Naknada
  – Ne možete se cjenkati s nama, naknada za uzgoj i podizanje mačića je realna i opravdana te pokriva osnovne troškove koji se ne odnose (samo) na mačića – njih ne prodajemo, samo udomljavamo u najbolje domove.
  – Depozit za ljubimca kastrata se uplaćuje preko poklon bona u trgovini za kućne ljubimce i ne vraća se ukoliko odustanete. Iznimka je jedino bolest ili smrt mačića u našem domu ili naše odustajanje.
  – Ne dajemo na rate. Zadnja rata se uplaćuje kada mačić odlazi u novi dom.

  Odlazak u novi dom
  – Bit ćemo sretni da ostanemo u kontaktu. Za sve naše udomitelje mačiće uvijek smo bili i uvijek ćemo biti na raspolaganju 24 sata dnevno. Oni su možda sada Vaše bebe, ali svaki mačić je i u našem srcu. Bit ćemo presretni da nam se povremeno javite sa fotografijom i kojom rečenicom kako je naša beba.

!!! V A Ž N O !!!
Prije nego nas kontaktirate, pročitajte “Informacije vezane za mačića iz naše uzgajivačnice”. Također, dobri savjeti o pasmini i razlogu naknade nalaze se pod odjeljkom SAVJETI.

Hvala, Maine Coon Stars Team 🙂

SLOBODNI MAČIĆI

AVAILABLE KITTENS

Aktualno leglo
Aktualno leglo
Aktualno leglo

Primamo rezervacije za mačiće iz uzgajivačnice Maine Coon Stars. Uzgajivačnica je registrirana u FIFe 2006.godine i članovi smo SFDH Hrvatska. Naša uzgajivačnica je među prvim uzgajivačnicama u Hrvatskoj.
Preci mačića su visoko ocijenjeni na izložbama i dolaze iz najpoznatijih uzgajivačnica iz Europe i cijelog svijeta. U linijama nalaze se i svjetski prvaci. U našem uzgoju je i nova ženka koja isto sada ima leglo a dolazi iz Rusije. Njena linija daje posebnu čar našem uzgoju jer je uvedena nova „krv“ sa najpoznatijim ruskim uzgajivačnicama koje su svjetski priznate.
Pomno smo sve ove godine birali samo velike i krupne linije. Naše ženke tako imaju po 8-9 kilograma a mužjaci preko 12 kg. Jednako bitna stvar je zdravlje, pa osim testova roditelja, naši mačići iz doma odlaze sa veterinarskim certifikatom o zdravlju.
Mačići u novi dom odlaze cijepljeni, čipirani i uvedeni u Lysacan. sa EU putovnicom, poklon paketom hrane i unikatnih igračaka, mačjim spomenarom te GRATIS kastracijom i prvim pregledom kod naših veterinara.
Preostalo nam je od naših dva legla samo tri bebe slobodne a ostali su svi unaprijed rezervirani.
Ukoliko ste zainteresirani za naše bebice, slobodno nam se javite na telefon 098 251 528

Aktualno leglo
Aktualno leglo

Name: Rhumba Rose

SLOBODNA

Born: 09.10.2019.
Gender:
Color: MCO f (crna kornjačevina)
Parents have test HCM N/N, UZV HCM N/N, PKD N/N, X – RAYS HD-A

Rhumba Rose – čudesno šarenilo boja. Posebna, umiljata, razigrana i radoznala, baš onakva kakve i jesu unikatne kornjačevine. Snažnog i dugog tijela, visokih čvrstih nogu, posebno jake njuškice. Njezina dlaka je jako kvalitetna i mekana i zahtijevat će jako malo održavanja. Rhumba Rose je glavna i predvodnik svih mačjih huncutarija. Kuda ona poskoči, svi je slijede. Igračku koju si odabere – ne dijeli s nikim J i to će jasno glasom pokazati. No, tek onda počne znatiželja njezinih braće, pa je trka kroz sobu neupitna. Žamor tih bebinih šapica teško je opisati. Na rukama se brzo opusti, mala krpica obožava se maziti i presti kao mali traktor.

Name: Rum Yum-Yum

SLOBODAN

Born: 09.10.2019.
Gender:
Color: MCO n (crna)
Parents have test HCM N/N, UZV HCM N/N, PKD N/N, X – RAYS HD-A

Rum Yum Yum je preslatko mačje stvorenje. Maleni komedijant, teatralan i zna kako se uvući pod kožu čovjeku. Najviše obožava biti po rukama i proći kroz kosu kada je na ramenu. Krasi ga i poseban glasić, neobičan. Iako je pasmina poznata po svojem cvrkutanju, imam osjećaj da je on osmislio posebnu novu melodiju, jako ugodnu, tako da nam se uvijek u očima pojavi sjaj i natjera nas na smijeh. Ne možemo odoljeti njegovom šarmu! Crna pantera bit će ogroman, visok, dug i težak, pravog Royalty izgleda, snažnih šapa, dugih nogu i lavlje grive. Pravi crni princ!

Name: Rita

REZERVIRANA Luksemburg

Born: 25.11.2019.
Gender:
Color: MCO g (plava kornjačevina)
Parents have test HCM N/N, UZV HCM N/N, PKD N/N, X – RAYS HD-A

Rita je mali plavi dragulj - neposredna, znatiželjna, od prvog dana najviše traži ,osim mame, i ljudsku pažnju. Nije joj trebalo dugo da nas iznenadi spavanjem ispod deke grijajući se toplinom našeg tijela. Snažnog i dugog tijela, visokih čvrstih nogu. Njezina dlaka je jako kvalitetna i mekana i zahtijevat će jako malo održavanja.

Name: Remi

Čeka na potvrdu rezervacije

Born: 25.11.2019.
Gender:
Color: MCO g (plava kornjačevina)
Parents have test HCM N/N, UZV HCM N/N, PKD N/N, X – RAYS HD-A

Remi je naša malena ljepotica. Priroda se definitivno poigrala s njenim bojama. Najteža u leglu ali i najbrža. Ne postoji prepreka za nju. Prva se uspije izboriti da priđe naših rukama kada im se javimo. Snažnih šapa, dugog tijela, čvrstih nogu, već sada dugih linksova. Njezina će dlaka zahtijevati jako malo njege.

Name: Roscoe

SLOBODAN

Born: 25.11.2019.
Gender:
Color: MCO a (plavi)
Parents have test HCM N/N, UZV HCM N/N, PKD N/N, X – RAYS HD-A

Roscoe - naš prvi dečko solid plave boje. Toliko dugo sam priželjkivala tu boju! Jako je rijetka ali to ga ne čini posebnijim. Njegov karakter je nježan, nenametljiv, traži ljudsku zaštitu i toplinu. Često, umjesto u košari, spava iznad naše glave na jastuku. Ovaj princ nikoga neće ostaviti i istinski je odan prijatelj.

Name: Runa

OPCIJA ZA NAS (AVAILABLE FOR BREED)

Born: 25.11.2019.
Gender:
Color: MCO g
Parents have test HCM N/N, UZV HCM N/N, PKD N/N, X – RAYS HD-A

Name: Reba

OPCIJA ZA NAS (AVAILABLE FOR BREED)

Born: 25.11.2019.
Gender:
Color: MCO g
Parents have test HCM N/N, UZV HCM N/N, PKD N/N, X – RAYS HD-A

Javite nam se

Tajči dizajn d.o.o.